vineri, 9 aprilie 2010

Reiki


Reiki este un sistem de „terapie prin lumină - eficient, simplu, accesibil indiferent de credinţă, rasă, apartenenţă socială. Cum în lume există numeroase şcoli şi foarte buni maeştri de la care se poate primi iniţierea/acordajul (absolut obligatorie pentru practicarea Reiki, indiferent de nivelul de „performanţă“ către care se tinde), prezenţa acestui sistem de terapie şi cunoaştere în bagajul celui care doreşte să-şi trateze trupul şi sufletul este necesară.


Gradul I: după iniţiere, practicantul poate face autotratament, si dupa un timp si tratament. Poziţiile de punere a mâinilor sunt simple şi intuitive, se merge pe principiul de sus în jos, urmărindu-se chakrele, pe faţa şi pe spatele trupului. De asemenea se aplică mâinile în locurile dureroase.


Gradul al II-lea: după iniţiere, practicantul primeşte primele simboluri Reiki, cu ajutorul cărora îşi poate activa palmele pentru o mai mare eficienţă şi poate face tratament şi prin realizarea şi vizualizarea simbolurilor în anumite puncte bine precizate. Poate efectua tratamente la distanta si tratamente mai eficiente folosind simbolurile. De asemenea, simbolurile permit curăţarea încăperilor de energii negative, dăunătoare, curăţarea şi energizarea mâncării, dar şi trimiterea luminii la distanţă, crearea câmpurilor de protecţie.


Gradul al III-lea - sau profesor -: după iniţiere, practicantul primeşte noi simboluri şi învaţă tehnici suplimentare. Poate face acordaje altor persoane.

Maestru: după iniţiere, noul maestru poate la rândul lui să facă altora iniţieri/acordaje si cunoaste simbolurile specifice maestrilor.

Durata 3 zile, o zi pe saptamana. 3h/zi – 558 RON


Doru Bem