vineri, 9 aprilie 2010

Protectie info-energetica


Protectia energetica reprezinta un ansamblu de practici ritualice, (materiale sau/si mentale) asa cum ar fi: rostirea anumitor rugaciuni, psalmi sau alte texte specifice, vizualizari, folosirea anumitor “unelte” specifice (ierburi, pietre, cristale, fosile etc.) si mantre; toate inundate si amprentate de o intentie foarte puternica.Fie ca ne folosim de cristale, plante sau alte accesorii, principiul este acelasi - energia. Cu timpul putem invata cum sa manipulam energia din jurul nostru si campurile magnetice, ajungand sa ne putem crea fortarete impotriva influentelor intunecate.
Puterea noastra este data de propria noastra evolutie. Acest zid capata diferite forme in functie de ceea ce noi am cerut. Forma gand pe care o creati este esentiala. Acest “baraj” energetic care ne adaposteste inauntrul sau de diferite agresiuni trebuie si el consolidat de la zi la zi, pentru a nu se sparge niciodata. Asadar, peste barierele noastre pot veni si ape mari care sa sparga ce am construit noi. Din acest motiv trebuie sa ne pregatim zi de zi.

Modul 1:Cum ne protejam pe noi si pe cei din jurul nostru? Ce anume trebuie sa stim pentru a putea creea zone de protectie?
Modalitati de protectie a casei, a locurilor, a persoanelor dragi, protectii de sanatate, prosperitate si bucurie.


Modul 2: Aplicatii practice




2 zile – 3h/zi – 200 RON


Ludmila Prelipceanu